THANK YOU

Sunday, May 18, 2014

Bersih

Hi guys,
Assalamualaikum. I'm back.....

Kerja2 pembersihan blog akan d jalankan.... sebelum desa itu indah kembali beroperasi... kesetiaan anda sgt2 sy hargai......

14 comments:

Anonymous said...

Kak bila nak ada sambungan cerpen cinta di penghujung hati dgn novel warna hati bila nak diterbitkan saya harap tahun ini

Anonymous said...

Novel warna hati bila nak diterbitkan tak sabar nak tunggu

syafinazmastam said...

E novel my boss my love bila nk smbug..nk tau ending dia mcm mne..please smbug...

Anonymous said...

Ka bila nak sambung cerpen cinta di penghujung hati? Dah lama sngt tunggu

azreen said...

nk tanya cerita my bos my love tu tak de sambungan ke?

aslina mohd talib said...

Sis bila nak ada sambungan cerpen

Ordinary Young Girl said...

sis,bila nak come back????

doni said...

mantap,,

dea said...

mantap,,

Anonymous said...

kak,Bila sambung citer Warna Hatiku dgn My Boss My love....Akak....Please....T.T

Anonymous said...

Akak mngkin sibuk kot...??X pe kami setia menunggu sambungan dari akak...
#Best citer akak

dea said...

trimakasih infonya,,,
sangat menarik,,,
mantap,,,

nabilah yahya said...

Kak saya nak tanya pasal cerita warna hatiku tu last episod yg sya tgok sampai ep 38 jee..hmm dh takde sambungan ke kak? Sya memang nak tengok citer tu..

nabilah yahya said...

Kak saya nak tanya pasal cerita warna hatiku tu last episod yg sya tgok sampai ep 38 jee..hmm dh takde sambungan ke kak? Sya memang nak tengok citer tu..