THANK YOU

Saturday, February 18, 2012

Jawapan Aku...


Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua......

Entry kli ni khas utk jawab komen-komen yg nani rse perlu di jawab... (konon bt rajin)

dari zz : Nani mmg bzy skrg... tgh praktikum....dengan assigment yang belum siap. kadang-kala bila penat berfikir saya luangkan masa di sini. kalau ada idea mnulis bolehlah post entry.. kalau tak ada, blog walking jelah.. maaf jika anda asyik tunggu dan tunggu sahaja.. otak nani tengah giat bekerja untuk 3 bulan ini sampai 27 april.. mungkin blog ni bakal bersarang. ini pun rehat untuk cari idea nak siapkan assigment. aduhai....

dari adik annoy :tak dapat baca bab 9 dan 10 MBML????... macam mana nani nak buat ye? nani pun kurang arif. nani da repost 2, 3 kali bab tu tapi still ada yang tak boleh baca. kepada para pembaca boleh tak bagi apa-apa cadangan suapaya semua orang boleh baca. tolonglah sahabat anda. terima kasih...

sekian terima kasih

p/s : Bilalah nak siap assigmnt ni???

3 comments:

Iffah Afeefah said...

asgmnt aku pon lom gerak

lieynanilaz said...

buat mana yg penting dulu...good luck k..

YONG JIAO XIU said...

dah2, jgn nak memain lagi, wat xcmen tu dulu. haha. best je ya mengarah, sebab zaman praktikum dah tamat. er insyaAllah er nak sambung belajar blk. rasa cm boring lak keja ni.hehe.
oh suh baca kat penulisan2u. er nani post kat situ gak ke? hehe lama dah tak msk p2u tu, sebab lambat pya update lah.