THANK YOU

Friday, August 10, 2012

KINI DI PASARAN

Assalamualaikum semua pembaca.....

Nani nak buat pengumuman penting untuk semua, order utk SETITIS KASIH DARMIA da di buka oleh SR PUBLICACATION..... kalau sesapa yg dah tak sabar nak baca novel ini, nani suggestkan g order cpt2 kat SR PUBLICATION (sila klik)

untuk makluman semua, kat popular dan kdai2 buku terpilih belum ada. Jadi nani suggestkan korg g order on9 .... FREE POSTAGE..... harga RM26.90....



jadi dari naniey, terima kasih byk atas sokongan dan keyakinan anda semua terhadap karya nani. nani masih lagi belajar untuk menjadi penulis yang baik. nani hargai segala komen atau sebarang kritikan yang membina dari anda sebagai membaca..... sekali lagi nani ucapkan terima kasih yang tak terhingga buat anda yang sudi luangkan masa dan belanjakan wang untuk SETITIS KASIH DARMIA. harap anda semua terhibur

sekian

Salam sayang,

NANIEY TJ

3 comments:

Iffah Afeefah said...

ye sy tggu by hand dr awk nani

even awk kate awk bukan kawan sy pon

sy ttp tggu dr awk sndiri

idA said...

salam dik akak dah beli online ngan SR publication..rasa tak sabar nak tunggu dia org despatch novel ni..
syabas buat adik untuk buku keluaran adik yg pertama dan Selamat Hari Raya..

QasehSuci said...

Qaseh dah order...hehe...raya ni leh baca buku ni bagi habis...tahniah Nanie...