THANK YOU

Wednesday, August 29, 2012

NO 9

Assalamualaikum dan Salam sejahtera buat semua pembaca

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Illahi keran pada hari ini kita di pertemukan lagi dalam ruangan di blog Desa Itu Indah

Dulu semasa pertama kali terfikir untuk mempertaruhkan CD atau kini di kenali sebagai SKD, saya merasakan amat bimbang. Bimbang andai SKD tidak dapat diterima oleh pembaca, SKD tak memenuhi kehendak, SKD membosan... dan macam-macam saya fikir. Semuanya membimbangkan saya memandangkan saya orang baru dalam dunia penulisan

Alhamdulillah…. Kini saya merasa amat lega dengan pencapaian SKD. Saat beberapa orang kawan share carta paling laris popular, terasa begitu terkejut. Tidak menyangka SKD mampu ke tahap tersebut. Walaupun hanya berada di tempat ke 9, terasa ia begitu bermakna bagi saya. Jika di izinkan Allah, mudah-mudahan kedudukannya akan meningkat di bulan hadapan.

Jom usha carta POPULAR

Carta Paling Laris - Ogos 2012 ~ ( 20 Ogos 2012 - 26 Ogos 2012 )

Paling Laris - FIKSYEN

1. Takdir Itu Milik Aku ( SITI ROSMIZAH ) - SR Publication
2. Projek Memikat Suami ( Hanina Abdullah ) - Penulisan2U
3. Suamiku, Encik Perfect 10 ! - ( Syamnuriezmil ) - Karyaseni
4. Hello,Mr Perfect ! ( Waniey Zakaria ) - Kaki Novel
5. Siapa Orang Gajiku ( Azimah Lily ) - Karyaseni
6. Suami Aku Ustaz ( Hannah Dhaniya ) - Karyaseni
7. Protect The Boss ( Ellyne Alyana ) - Penulisan2u
8. Kerana Terpaksa...Aku Relakan ( Umie Nadzimah ) - Karyaseni
9. Setitis Kasih Darmia ( Naniey Tj ) - SR Publication
10. Qaseh Nuralia Imani ( Arin Arida ) - Kaki Novel

11. Untuk Sedetik Lagi ( Ezza Mysara ) - Karyaseni
12. Isteri Separuh Masa ( SURI RYANA ) - Kaki Novel
13. Cinta Kontrak ( Nurul Ain Syuhada ) - Karyaseni
14. Sebenarnya, Saya Isteri Dia ( Zura Asyfar ) - Karyaseni
15. Sunan Musafir ( Ramlee Awang Murshid ) - Alaf 21
16. 7 Hari Mencintaiku ( SITI ROSMIZAH ) - SR Publication
17. Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik ( Farisha Imani ) - Karyaseni
18. M.A.I.D ( Suri Ryana ) - Kaki Novel
19. Musuhku Suamiku ( Zuera Rasiddin ) - Fajar Pakeer
20. Lafazkan Kalimah Cintamu ( Siti Rosmizah ) - SR Publication

terima kasih kepada semua pembaca yang sentiasa menyokong kuat karya saya hingga mampu tiba ke tahap sekarang. buat penulis-penulis lain yang tersenarai

TAHNIAH saya ucapkan atas kejayaan anda yang bertungkus-lumus dalam dunis penulisan. Syukur kepada Tuhan atas limpah rahmat dan nikmat Nya....

Alhamdulillah


p/s : teruskan sokongan anda, dan kepada yang belum lagi mendapatkan SKD, dapatkanlah. Hihihihihi… mudah-mudahan SKD berjaya memikat hati semua.

8 comments:

kak nora said...

Tahniah nani, kak dah beli SKD..kak tak pandai nak komen tapi kak nk bg SKD 4 bintang...teruskan berkarya..nani sgt berbakat...

ntahsapeni said...

sy pun dh beli SKD..thumbs up..!

ntahsapeni said...

baru bli smlm..blm habis baca lg..ape2 pun tahniah..truskn bkarya..!

Iffah Afeefah said...

ye aku la tu

aku harap ko terus berjaya

norihan mohd yusof said...

good job dek,tahniah ngan lahir nye SKD.terus kan berkarya ye dek!akak nak g novel or cerpen n sambungan kat n3 adek tu!good luck dek,akak sentiasa menunggu karya2 dari adek.....hehehe

A.N.Shakirah said...

tahniah kak nani :)
saya dah beli n bace nvl SKD, mmg best..suke sngt ngan happy ending dia..smoga kak nani trus berjaya ngan nvl2 yg akan datang :)

Wilma said...

Tahniah Naniey...Baru terima novel semalam...Tersangat2 best...Naniey memang berbakat...Teruskan berkarya ya...Saya akan support Naniey dari belakang...

Anonymous said...

dah beli da setitis kasih darmia... tggu lama betul, baru dapat sebuah novel.. hehehehe.. gud job writer... ;)