THANK YOU

Friday, November 9, 2012

JUAL...jual...jual....



Assalamualaikum semua....

wahhh dah lama rasanya nani tak menjenguk orang2 di sini?? semua sihat? alhamdulillah..... ad yg tak sihat??? banyak-banyakkan berehat..... sekarang dah masuk musim tengkujuh.... da habis belajar.... mencari kerja.....mmmmmm

Sebenarnya nani nak tanya kat kwn2 semua, ada tak yang belum beli novel pertama nani?? SETITIS KASIH DARMIA..... berminat nak beli? nak tandatangan sekali?.... sila order sekarang dengan nani.... sila tinggalkan nama alamat n no fon kt sini @ emailkan pada nani di nanieytj@ymail.com..... order dibuka hingga hari selasa 13/11/2012 krn nani nak order dengan srp

harga buku RM26.90 tak termasuk pos.... untuk pos akan nani beritahu kemudian kerana nani akan b'tanya terlebih dahulu di pejabat pos..... sebarang kemushkilan sila tinggalkan komen @ jst email.....

sekian berita pd hari ini...sokongan dan perhatian anda nani ucapkan terima kasih

7 comments:

Aida Arsat said...

nani.. akak dah email.. so, tolong cek email ye.

Aida Arsat said...

Nani, tolong cek email nani ye..

Anonymous said...

Hi, just wanted to say, I loved this blog post.
It was practical. Keep on posting!
My web page - www.crazyteenpics.com

Anonymous said...

story kat sini bnyk yg pending...
mula2 tu gigih nak bc then lpas bc stiap story mmg agk kecewa sbb semuanya pending...terlampau bnyk story tp semuanya pending xtau status agk tension sbnrnya...dan sgt tension utk mncri stiap bab kne bkk kat bhgian achieve mmg agk t'tekan...mulanya m'bc utk krgkn tekanan but membca di sini memberi lebih tekanan mgkin ini mrupakan kunjungan pertama n t'akhir sy disini...sory ini hanya pendapat sy xb'mksud apa-apa..newey gudluck to writer..truskan b'karya krn msh ramai yg menanti utk m'baca..

ira md nor said...

tak tahu mcm mana nak kontact nani..
just nak info..dah beli novel setitis kasih darmia..ada byk muka surat yg missing..mcm mana nak pulangkan balik...

Mirna Salsabila said...

kalau mao beli dari indonesia bagaimana

Mirna Salsabila said...

kalu beli dari indonesia bagaimana ....?