THANK YOU

Friday, March 29, 2013

BERSUA LAGI

BISMILLAHHIRAHMANIRAHIM

YA Allah....banyaknya sawang kat blog ni..... lama sangat tak menjenguk..bukan kerana sibuk, tetapi kerana line internet yang kurang baik sentiasa menyelubungi untuk 3 bulan ini.... apa khabar semua pembaca di sini? nani harap semua sihat. Nani? sedang batuk2 dan sakit kerongkong.... mungkin cuaca panas sangat kot.


tak lama lagi PESTA BUKU KUALA LUMPUR akan berlangsung dari 26 APRIL hingga 5 MEI.... Di PWTC..... team SR Publication akan berada di sana. In shaa Allah pada 27 APRIL iaitu hari SABTU akan diadakan majlis pelancaran bagi novel terbaru SITI ROSMIZAH dan tak lupa novel-nevel di bawah SRP termasuklah SETITIS KASIH DARMIA. In shaa Allah nani akan berada di sana pada hari pelancaran dan juga di booth SRP bagi bertemu peminat pada beberapa tarikh sepanjang PBKL yang akan nani beritahu di masa akan datang. 

jangan lupa datang untuk memberi sokongan kepada semua penulis yang bakal hadir juga menambah ilmu dengan bahan-bahan bacaan yang tentunya berkualiti.... mudah-mudahan kita dapat berjumpa di sana.

CARILAH ILMU SEMASA HIDUP KERANA BILA KITA MATI ILMU YANG BERMANAFAAT AKAN KITA BAWA SEBAGAI BEKALAN.....

1 comment:

Anonymous said...

Salam.. bila nak sambung cerita my boss my love??