THANK YOU

Friday, December 9, 2011

TROFI MY BOS MY LOVE...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua pembaca.

I sangat terharu baca semua komen korang. Memang betul-betul hilang tension I. thanks u’ll. Semalam I baca rasa nak menitis airmata dan pagi tadi I baca lagi, rasa nak gelak sampai putus urat kentut, hahahaha… u’ll memang best la. Sekarang I dah ok balik. Sekarang I nak buat ucapan sikit

1. Buat Masz Mukhtar dan Iffah Afeefah

Sometimes aku rasa tanpa korang hidup aku sunyi. Terima kasih sebab selalu menyokong aku. Terima kasih kerana selalu ada bila aku susah. Terima kasih sudi jadi sahabat aku saat suka dan duka walaupun aku ni bukanlah sahabat yang baik. Terima kasih T_T…… terharu tak???

2. Salina Azni

Praktikum kat Melaka. Praktikum terakhir sebelum tamatkan pengajian nani tahun depan. Terima kasih atas jemputan. Tapi tak boleh keluar dari Melaka. Hihihihihi.

3. noorhayaty85

Dah tak emo. Sudah ok. Baca komen awak buat saya senyum dan rasa di hargai. Terima kasih atas sokongan

4. YONG JIAO XIU

Aiyak……. Tak boleh praktikum jauh2…. Rumah nani kat Terengganu. Jaraknya dari Melaka 8 jam perjalanan. Terima kasih atas komen yang bias menerbitkan sengihan di bibir. Huhuhuhu

5. rose^zora

susahkan nak pentingkan diri sendiri… walau bagaimanapun mesti akan fikirkan orang lain juga. Tapi nani percaya, ada hikmahnya Allah ciptakan kita macam ni. Penuh kelembutan dan kesopanan.. betul tak???? Yang lain sila jangan jeles…. Hihihihi

6. eija

rilek suda. Thanks

7. QasehSuci

Saya setuju dengan komen saudari

Jadi, esok kalau tak ada aral melintang I postkan MY BOS MY LOVE khas buat yang sudi tinggalkan komen kat I dan juga sebagai tanda terima kasih buat korang yang sudi meluang masa membaca di sini. Jumpa MY BOS MY LOVE esok k

4 comments:

hana_aniz said...

sy jarang comment, tp sy suka baca n tak pernah tinggal pn ikut karya nani. sy still leh bc lg x? :(

YONG JIAO XIU said...

happy to hear u happy. hehe yong suka klo dpt buat org senyum.wink.jd cikgu baik2, jgn buli budak n jgn kasi bdk buli kita gak.hehe.
thanks for the next episode. tak sabar nak baca.

noorhayaty85 said...

mcm tu lah nani...sntiasa bsmgt nk jd pendidik n penulis novel...he3...good luck.

Iffah Afeefah said...

hah mula nk menacing bagai

ingat kami kesah ke

wakaka

ko ce mesej nadh

kompem ko sejuk ati blik

jiran aku mmg terbaik