THANK YOU

Thursday, July 26, 2012

COVERPAGE

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera buat semua pemba-pembaca sekalian,

buat akak-akak, adik-adik, abang-abang, annoy-annoy dan sesiapa je, nani ucapkan terima kasih sebab masih sudi menyokong........ Nani pon tengah berdebar nak tunggu apalah respon pembaca lepas baca SETITIS KASIH DARMIA nanti.

tapi apa-apa pun, tadi dalam pukul 4 petang, nani ada buka email. kot-kotlah ada berita baru. alhamdulillah betul-betul ada berita baru. SR PUBLICATION sendkan cover novel nani yang akan keluar ogos nanti..... jeng...jeng....jeng.....



cantik tak????????????????

Nani rasa syukur sangat, suka sangat sampai rasa tak tahu nak cakap apa. lebih setengah tahun menunggu, akhirnya penantian terasa begitu berbaloi. Terima kasih pada warga SRP yang sanggup bertungkus-lumus demi novel SETITIS KASIH DARMIA ni. i suka sangat.


Apa yang nani harapkan, pada sesiapa yang sudi luangkan masa dan belanjakan wang untuk beli baca novel ni nani ucapkan jutaan terima kasih. harap anda sudi beri komen atau kritikan yang membina dan positif agar nani dapat perbaiki segala kerlemahan yang ada.

Akhir kata dari Nani,

"Walaupun aku hanya mampu diam dan airmataku menitis bagai hujan. Bila sendu menjadi nada setiap kali mengenangkanmu, aku pasrah..... tapi jangan sesekali kau merasakan jiwaku lemah... kerana sebenarnya jiwaku lebih kuat dari kamu" DARMIA...... jumpa ogos nanti!!!

6 comments:

Iffah Afeefah said...

ya aku teruja

bukan annoy la

anon

anonymous

adoi kawan aku ni

Hannah Hamra said...

tahniah nani. tak sabar nak baca bab seterusnya!!!!! kena sediakan tisu bila baca. hehe.

zuraidah said...

nani, tahniah....

Anonymous said...

I love the valuable info you supply in your posts. I like your writing style.

K said...

hii..

Congratz cik naniey...x sabar nak dapatkan setitis kasih darmia(Cinta darmia) dalam versi cetak sbb nak tau kisah seterus nya.. heheehe...sbb kita mmg mengikuti cerita ni dr awal lagi... (silent reader;)( bak kata cik Iffah Afeefah TERUJA---> pinjam statement ye cik Iffah Afeefah ;)
Ape2 pun wish all the best utk cik naniey dan teruskan b'karya...

~k~

QasehSuci said...

serius x sabar nk baca..